Vildhjärta

Här kommer svar på lite frågor som dykt upp vid flera tillfällen under åren:

Hur gör du dina figurer?
Jag hittar en pinne eller två, under jubel. Vrider och vänder tills jag ser något jag känner igen. Sitter och kötar lite grand med täljkniv medan jag funderar över livet och min egen mänsklighet. Jag borrar små hål och sätter ihop pinnarna med gammalt hederligt trälim. Sedan skriver jag en liten anteckning om vad jag tycker har lärt mig där ute i det stora gröna universitetet. Lätt som en plätt.

Lever du på din konst och hur länge har du gjort det?
Ja, hör och häpna! Sedan millennieskiftet lever jag av och med pinnar. Det känns helt otroligt, det är ju bara barn, en och annan hund eller några få andra galna vuxna som kan plocka pinnar och fortfarande anses vara trovärdiga. Mitt professionella pinnplockeri är min revolution mot Jantelagen.

Hur kommer man lättast i kontakt med dig?
Ja, det är som med trisslotten, ibland händer det. Jag är väldigt inkonsekvent, ibland svarar jag ibland inte – det beror helt på vädret och humöret. Jag är en mycket analog människa och stressas lätt av telefon och dator. Ge inte upp! Jag hejar på er. :)

När är ateljén öppen?
Ateljén är öppen på helgerna från midsommar fram till skolstart, mellan 12-18. Resten av året efter överenskommelse. Vad som gäller för ateljén går alltid att hitta överst på sidan kontakt.